Minodora baga divort! Cantareata si-a prins sotul in pat cu menajera! FOTO

147

Minodora a acceptat ca sotul ei sa fie supus unui test de fidelitate si l-a prins cu o menajera super sexy care i-a facut ochi dulci.

In ciuda faptului ca Minodora avea incredere deplina in sotul ei, acesta a cazut testul si s-a dat la menajera. Minodora a simtit ca inebuneste cand a vazut ca sotul ei se da la o alta femeie.

La un moment dat, menajera a marturisit ca se pricepe la masaj si chiar s-a suit peste sotul Minodorei, acordandu-i un masaj pe cinste, imbracata sumar.

„Eu nu i-am facut masaj in viata lui, el nu e cu astea”, spunea Minodora in timp ce privea imaginile cu sotul ei.

„Eu bagam mana in foc pentru tine. E normal ce se intampla? Asta a fost un test de fidelitate. LUni mergem frumos cu actele. Ti-ai luat talpasita si te-ai dus.”

Dupa cateva ore de la incident, cantareata s-a mai linistit si a marturisit la WOWbiz ca nu este hotarata sa divorteze dar ca ar putea sa il trimita la soacra lui acasa si ca ar putea sa ii faca masaj cu facaletul.

In realitatea insa s-a dovedit ca Minodora sa fie cea pacalita! Sotul Minodorei a fost cel care i-a facut o farsa cantaretei si doar s-a prefacut ca ar insela-o daca ar avea ocazia. Cantareata a cazut in plasa si chiar a crezut pentru o clipa ca sotul ei ar insela-o.

„Am aflat ca o sa imi faci un test de fidelitate, am sa iti fac o mare farsa, sa stii ca totul este fals, vreau sa mai destindem putin atmosfera, sa stii ca te iubesc si alta femeie nu va mai exista niciodata.”, a spus sotul Minodorei inainte de farsa.

1m1

Sursa: wowbiz.ro