Milla Jovovich asa cum nu ai vazut-o niciodata

5

Milla Jovovich si-a incantat fanii de-a lungul timpul cu cele mai sexy pictoriale si cele mai extravagante tinute. De curand insa, aceasta si-a socat admiratorii cu o aparitie greu de uitat. Vezi despre ce este vorba.

Milla Jovovich, supermodelul american care a defilat pe toate podiumurile de moda din lume si-a socat fanii cu o fotografie pe care a publicat-o pe o retea de socializare in urma cu cateva zile si unde a fost aproape de nerecunoscut.

Actrita s-a fotografiat in timpul filmarilor pentru noua productie cinematografica „Survivor” si a postat imaginea pe Instagram, spre surprinderea admiratorilor ei, care au avut un soc atunci cand au vazut-o pe aceasta murdara de noroi pe fata si invinetita.

Imaginile care au strans in cele din urma mii de like-uri au fost insotite inclusiv de cateva mesaje din partea vedetei, menite sa explice motivul pentru care ea este greu de recunoscut. „Nu cred ca pot fi mai murdara de atat. Cred ca de asta filmul meu se numeste Supravietuitorul.”, a glumit Milla.