Miley Cyrus ”loveste” din nou. Show aproape porno in Vegas!

9

Intotdeauna surprinzatoare, Miley Cyrus a reusit si de aceasta data sa atraga atentia in mod deosebit asupra ei. Cantareata a fost protagonista unui concert incendiar, in care spectatorii nu s-au bucurat doar de piesele ei, ci si de un show mai mult decat indraznet.

Miley Cyrus nu inceteaza sa surprinda publicul in mod negativ cu aparitiile ei controversate si show-urile erotice, in care mizeaza pe cu cele mai sexy si indraznete outfit-uri si isi socheaza fanii cu gesturi indecente si total nepotrivite unei tinere de varsta ei.

Show-ul din Las Vegas din urma cu cateva seri a facut parte din controversatul turneu muzical „Bangerz Tour”, unde artista a fost protagonista unor scene desprinse parca din filmele pentru adulti, la acestea contribuind in egala masura atat tinutele decupate, care abia i-au acoperit partile intime ale corpului, cat si gesturile lipsite de orice urma de decenta.

 

 

Vedeta a schimbat pe parcursul serii nenumarate tinute in culori vibrante, extravagante si stralucitoare, care i-au lasat la vedere corpul lipsit de imperfectiuni si care i-au completat show-ul curajos si dinamic, ce i-a lasat pe toti fanii cu gura cascata.

 

 

Ce parere ai de show-ul lui Miley Cyrus? Ti-au placut tinutele artistei?