Miley Cyrus certata de mama ei pentru o tinuta vulgara. Tie cum ti se pare?

7

Avand in vedere ca o sustine in tot ceea ce face, Tish Cyrus, mama lui Miley, nu este cu siguranta genul de parinte conventional. Cu toate acestea, si intelegerea ei are limite.

Tinand cont de domeniul in care lucreaza si modul in care i s-a schimbat imaginea in ultimul an, Miley are noroc cu o mama care o intelege si o sustine. Dar asta nu inseamna ca Tish aproba toate tinutele deocheate si vulgare ale celebrei sale fiice.

De fapt, intr-un interviu recent, mama lui MIley a recunoscut ca a existat o tinuta cu care nu a fost deloc de acord. Se pare ca a fost vorba despre rochia alba din plasa, pe care Miley purtat-o la iHeartRadioMusic Festival, in septembrie anul trecut, in Las Vegas.

„Rochia aia nu mi-a placut deloc!”, a povestit mama lui Miley pentru „E! News”, recunoscand ca a intrat intr-un conflict cu fiica ei pe aceasta tema. Iar sora lui Miley, Brandi, a asistat la scena.

„Am fost de fata. A existat multa tensiune intre ele”, a povestit Brandi. „Acea a fost singura data cand s-a intamplat asa ceva!”, s-a grabit sa adauge mama lui Miley. „Acum Miley are 21 de ani, asa ca…stiti…”, a mai ras mama cantaretei.

Ce parere ai despre sustinerea de care se bucura Miley din partea mamei ei? Crezi ca Tish ar trebui sa se comporte mai mult ca o mama si mai putin ca o prietena sau nu?