Miley Cyrus a iesit din spital. Acesta e primul lucru pe care l-a facut!

78

Miley Cyrus a fost externata din spital si se pregateste sa plece in turneul european, dupa ce medicii au asigurat-o ca starea ei de sanatatea ii permite sa urce din nou pe scena.

Cantareata americana in varsta de 21 de ani a fost nevoita sa anuleze concertul programat in urma cu aproximativ o saptamana in Kansas City, din cauza problemelor de sanatate.

Potrivit unui comunicat de presa emis de reprezentantii spitalului in care aceasta a fost internata, Miley ar fi suferit o reactie alergica severa la antibiotice. De altfel, fost star Disney fusese destul de bolnav si cu cateva saptamani inainte, tanara fiind spitalizata din cauza sistemului sau imunitar slabit.

In urma cu putin timp insa, ea si-a anuntat fanii ca a fost externata si ca e pregatita sa isi inceapa turneul european, medicii asigurand-o ca poate face fata acum programului incarcat pe care il va relua.

http://distilleryimage4.ak.instagram.com/b37828caccd411e3bbbc0002c955b418_8.jpg

Pentru a-i asigura pe admiratori ca se simte bine, fosta Hannah Montana a publicat pe retelele de socializare o imagine in care ia micul dejun si se bucura de clatitele pe care atatia americani le servesc la prima masa a zilei.

http://distilleryimage4.ak.instagram.com/478d84beccdb11e3a55f24be059dc480_8.jpg

In cea mai recenta imagine publicata pe internet, Miley poarta un tricou simplu si isi etaleaza lungiile lungi si albe.