Mila Kunis si Ashton Kutcher au aflat sexul viitorului copil

9

La doar cateva zile de cand vestea ca vor avea un copil i-a luat prin surprindere atat pe actori, cat si pe admiratorii acestora, noutatea cu privire la sarcina Milei i-a emotionat profund.

Vestile aparute in urma cu cateva zile conform carora Mila Kunis si Ashton Kutcher vor avea un copil in doar cateva luni de zile i-au incantat pe fanii acestora, ce nu au intarziat sa-si exprime bucuria si sa le transmite acestora felicitarile si urarile de bine.

Conform hollywoodlife.com, se pare ca cei doi indragostiti au aflat deja sexul copilului, iar faptul ca urmeaza sa aiba o fetita i-a emotionat si i-a impresionat pana la lacrimi pe acestia. Chiar daca sarcina i-a luat prin surprindere pe actori, cei doi sunt in prezent mai fericiti ca oricand.

Sursele din anturajul vedetelor, care fac deja scenariul lunilor ce vor urma sunt de parere ca actorii se vor descurca de minune in ceea ce priveste cresterea fetitei, avand in vedere faptul ca Ashton Kutcher a mai fost pus in situatia de a avea grija de copii, pe vremea cand forma un cuplu cu Demi Moore.