Mila Kunis prinde forme odata cu sarcina. Ce draguta e!

6

A incercat pana nu demult sa ascunda faptul ca este insarcinata. Burtica ei creste insa pe zi ce trece, iar Mila nu mai poate ascunde faptul ca se pregateste sa devina mama.

Vedeta in varsta de 30 de ani a preferat sa nu ofere niciun fel de declaratie legata de sarcina si starea ei actuala de sanatate. A lasat, in schimb, noile forme sa vorbeasca pentru ea si a iesit, in sfarsit, imbracata in haine care ii lasa burtica la vedere.

Frumoasa actrita de origine ucraineana a fost surprinsa recent alaturi de partenerul ei de viata, Ashton Kutcher, intr-o excursie in New Orleans.

Imbracata in haine lejere, Mila a fost imortalizata tinandu-si mana peste burtica pana nu demult invizibila.

Potrivit DailyMail, ea si Ashton Kutcher se indreptau catre un restaurant in momentul in care au fost prinsi din urma de paparazzi, care au observat ca tanarul cuplu era insotit si de una dintre surorile actorului, care este la randul ei insarcinata.

Se zvoneste chiar ca cele doua ar urma sa nasca in aceeasi perioada si ca fratele geaman al lui Kutcher va deveni si el tatic in decursul acestui an.

Familia zambitoare a fost surprinsa luan masa in oras, pentru ca ulterior sa isi continue excursia intr-o alta zona a Americii.

Se pare ca Mila si Ashton vor sa calatoreasca putin inainte sa devina parinti si profita de momentele de liniste dinaintea venirii pe lume a bebelusului pentru a se relaxa.