Mila Kunis in pericol sa nu se mai marite. Vezi de ce!

8

Discutia pe care nu a anticipat-o cu siguranta nimeni, tocmai a avut loc. Mila Kunis a primit o avertizare destul de serioasa cu privire la intentia de a se casatori cu Asthon Kutcher. Vezi despre ce este vorba.

Desi nimeni nu s-ar fi gandit vreodata ca Mila Kunis si Demi Moore vor purta o conversatie, potrivit celebdirtylaundry.com, se pare ca acest lucru deja s-a intamplat. Fosta sotie a lui Ashton Kutcher a sunat-o pe actuala lui logodnica sa o avertizeze cu privire la posibilitatea de a fi inselata de acesta la un moment dat.

Conform unor surse, Demi i-a transmis rivalei ei cu 20 de ani mai mica, ca in timp isi va da seama ca atentionarea ei cu privirile la faptul ca Ashton ii va fi infidel la un moment dat, nu a fost rau intentionata, ci dimpotriva a fost un gest demn de respect si admiratie.

Dupa parerea lui Demi, o astfel de avertizare ar trebui luata in serios, mai ales ca vine din partea unei femei care a trait impreuna cu Ashton Kutcher in aceeasi casa timp de mai multi ani si i-a descoperit acestuia slabiciunile fata de alte reprezentante ale sexului frumos.