Miki Love a mixat din nou topples la platane. Uite dovada!

6

Mihaela Ifrim, primul DJ care a pus muzica topless in Romania, a revenit in forta in lumea de clubbing a Capitalei.

In ultima vreme, Miki Love obisnuia sa puna muzica prin tara, dar si in cluburi cunoscute din strainatate, incercand pe cat posibil sa le atraga atentia clientilor nu cu formele ei provocatoare, ci cu play-listul extrem de variat si antrenant.

Mihaela Ifrim, fosta dansatoare si participanta a emisiunii „Goluri si goale”, si-a propus, la 27 de ani, sa se impuna mai mult prin meseria de DJ si a vrut sa renunte la a mai mixa topless in fata platanelor, mai cu seama ca de o buna bucata de timp are si un iubit, care o insoteste aproape mereu la show-rile ei.

Weekend-ul trecut, Miki Love a fost special guest in Princess Club din Regie. Atmosfera s-a incins atat de tare, incat dj-ul nu a rezistat tentatiei de a duce la capat un show incendiar. Daca initial a urcat pe scena imbracata, pe masura ce play-listul ei a atins apogeul, Mihaela a pus muzica din nou topless, avand doar sfarcurile acoperite cu inimioare sclipitoare, iar pupitrul a fost instalat strategic in fata scenei, pentru a oferi o vizibilitate si mai buna celor prezenti.

Miki Love a debutat in 2007, devenind astfel prima dj-ita de la noi care mixeaza topless, un concept care a prins foarte bine la vremea respectiva. In noiembrie 2009 a lansat primul single, „Black Pussy” (Black Cat), care s-a bucurat de succes in Olanda, Belgia, Ungaria, Bulgaria, Marea Britanie si Franta.