Mihai Traistariu de nerecunoscut dupa implantul de par. Uite cum arata acum!

11

In sfarsit se vad efectele implantului de par pe care Mihai Traistariu l-a facut anul trecut, in Turcia. Podoaba capilara a cantaretului e acum de invidiat, iar semnele cheliei sunt de domeniul trecutului.

Dupa luni bune in care a asteptat cu nerabdare sa vada efectele implantului de par, Traistariu se poate considera un om fericit. Parul i-a crescut atat de mult, incat nu mai stie cum sa-l aranjeze.

Semnele cheliei sunt acum istorie, iar artistul este, in sfarsit, multumit de podoaba lui capilara. In imaginile pe care le-a postat in ultima perioada pe pagina lui de Facebook, se poate vedea ca implantul de par facut la clinica din Turcia a fost un succes.

Asa arata scalpul lui Mihai Traistariu, imediat dupa implantul de par

Asa arata scalpul lui Mihai Traistariu, imediat dupa implantul de par

Fanii pe care artistul ii are pe reteaua de socializare s-au grabit sa il complimenteze, dar si sa il felicite pentru curajul pe care l-a avut atunci cand a suportat durerile operatiei pentru a-si vedea visul implinit. El a incercat mai multe frizuri si a cerut pararea prietenilor virtuali.

(P) Noutati cu reduceri de 25% la colectia de carti

„E prima data-n viata cand mi-am facut 3 frizuri in 5 minute. Multumesc inca o data lui Catalin Maruta! In trecut … sa fi vrut si nu aveam atata par in fatza … sa-mi fac vreo freza!!! Tot ce puteam sa fac era … sa-mi acopar chelia cu … pudra de par ca sa nu vada lumea cat de rar am parul! Pe 23 martie se implineste fix 1 an de la implantul de par. Multumit e … putin spus! Fericit e … cuvantul potrivit! Desi m-am lasat greu convins (3 luni a tras Maruta de mine!) … intr-un final … am acceptat sa merg in Turcia, sa-mi fac acest implant. E-adevarat ca … n-am acum o claie de par precum aveam la 10 anisori … dar … nici nu mi-e rusine cu ce-am plantat ! In sfarsit pot sa-mi fac si eu o freza de adolescent … Bravo mie ca am avut curaj!”, a scris el pe Facebook.

Si ei si-au facut implant de par

Cantaretul Raoul a decis si el sa-si faca implant de par, la aceeasi clinica din Turcia la care a fost si Traistariu. Deocamdata, el mai are de asteptat pana cand noile fire de par ii vor creste. La acelasi procedeu a apelat si Razvan Ciobanu, designerul decalarandu-se foarte multumit de rezultatele pe care le-a obtinut.