Mihai Morar a umilit-o crunt pe sotia lui Connect R!

9

Joi seara, la gala premiilor “ZUMA”, Mihai Morar, unul dintre prezentatorii show-ului, a avut o remarca total nepotrivita la adresa Mishei, sotia lui Connect R! El a comparat-o cu Viorica de la Clejani, facand referire la faptul ca blondina este inca rotunjoara dupa ce a nascut o fetita!

Misha s-a simtit ingrozitor, ieri seara, la decernarea unor trofee muzicale, dupa ce Mihai Morar a facut un misto crunt de ea! Prezentatorul a spus, fara jena, ca sotia lui Connect-R  arata ca Viorica de la Clejani, moment in care cantaretei i-a picat, pur si simplu, fata!

Morar a facut misto de cantareataMai mult, cand camerele de luat vederi s-au indreptat spre altcineva, frumoasa femeie a fost la un pas sa izbucneasca in plans si sa plece din sala! Abatuta, ea a incercat totusi sa isi mascheze tristetea si a vorbit despre acest subiect cu persoanele aflate in preajma sa! Misha s-a plans ca nu a inteles de ce a facut Morar afirmatia asta, in conditiile in care abia a nascut si este normal sa nu mai aiba trupul de altadata!

Blondina nu a mai avut chef de nimicPrietenii insa au calmat-o si i-au zis sa nu ia in seama toate rautatile, caci, in scurt timp, ea isi va reveni la silueta cu care facea furori pe scena! Si atunci, toti isi vor musca limba de ciuda…