Mihai Chitu a chefuit pana in zori dupa victoria de la Vocea Romaniei

4

Dupa ce a castigat “Vocea Romaniei”, Mihai Chitu si-a savurat victoria intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei pana la orele 5.00 dimineata!

Mihai Chitu a reusit, aseara, sa sensibilizeze publicul si sa devina cel de al treilea castigator al trofeului “Vocea Romaniei”! Piesele alese de antrenorul sau, Horia Brenciu, de la “O sole mio” pana la un colaj de melodii romanesti interpretate alaturi de Corina Chiriac, au fost pe placul telespectactatorilor care l-au votat si, fireste, i-au adus cecul in valoare de 100.000 de euro!
Cantaretul, in cluc cu Dana Dorian si un prietenMihai, in acelasi local, impreuna cu cea care l-a perfectionat, Dana DorianDupa competitie, cantaretul a plecat cu toata familia, prietenii, mentorul lui si antrenoarea sa, Dana Dorian, intr-un club din Centrul Vechi al Bucurestiului! Surse din preajma lui Chitu sustin ca el a rezervat un sector al localului de noapte cu o zi inainte, considerand ca oricare ar fi fost rezultatul, faptul ca a ajuns in finala trebuia sarbatorit! “Ne-a pus pe noi sa sunam la club, pentru ca el nu avea timp si repeta intruna! Ne-am conformat si se pare ca a fost cu noroc, pentru ca Mihai a castigat! La scurt timp dupa incheierea show-ului a venit cu toata gasca de la “Vocea Romaniei” si a petrecut pana in zorii zilei!”, au povestit cativa apropiati ai proaspatului castigator!
Toata gasca lui Brenciu pleca la partyAceleasi surse sustin ca evenimentul a fost udat cu sampanie de cea mai buna calitate, bauturi fine si…dansuri pe mese! Ce mai…a fost distractie maxima, iar Mihai “MVP-ul” petrecerii!