MIHAI CHITU a castigat VOCEA ROMANIEI 2013! VIDEO

58

Mihai Chitu a castigat VOCEA ROMANIEI 2013 si marele premiu in valoare de 100.000 de euro.

In marea finala s-au luptat Sanziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin si Mihai Chitu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana si Horia Brenciu au cucerit scena si s-au luptat sa demonstreze publicului ca merita titlul de „Vocea Romaniei”.

In urma voturilor telespectatorilor, Mihai Chitu a fost castigatorul trofeului „Vocea Romaniei” si al marelui premiu, in valoare de 100.000 de euro.

Pe locul al doilea in finala „Vocea Romaniei” de la Pro TV s-a situat Sanziana Niculae, pe locul al treilea – Adrian Nour, iar pe pozitia a patra – Marius Marin.

„Am venit la fiecare preselectie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasa si de la primul si de la al doilea. Pe al treilea l-am castigat. Va multumesc din suflet. Multumesc ‘Vocea Romaniei’, multumesc tuturor celor care m-au votat si care ne-au votat. Mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla”, a declarat Mihai Chitu dupa anuntarea rezultatelor.

In cadrul marii finale a show-ului „Vocea Romaniei”, care a durat circa patru ore, Mihai Chitu a incantat juriul, publicul si telespectatorii cu trei piese. Mihai Chitu a interpretat singur piesa „Caruso” (Lara Fabian). Totodata, Mihai Chitu a cantat impreuna cu Corina Chiriac un colaj de piese romanesti si impreuna cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia „O sole mio”.

Mihai Chitu spune despre el ca este solist vocal si ca toata viata a fost autodidact. Cu toate ca a inceput sa cante de la 5 – 6 ani, abia la liceu si-a dat seama ca are un talent, potrivit site-ului http://vocearomaniei.protv.ro.

Sursa: mediafax.ro