Mihai Bendeac a fost “injunghiat” in Centrul Vechi! Vezi cauza si starea artistului!

13

Mihai Bendeac a fost „injunghiat” in 2006, totul facand parte dintr-o scena de film cand a fost atacat de mai multi barbati si a fost taiat in zona gatului.

Actorul se afla in masina, alaturi de iubita lui si se sarutau, cand Mihai a auzit un zgomot suspect. A iesit din masina sa vada despre ce este vorba, insa dupa cateva secunde a disparut pur si simplu din raza vizuala a fetei. Putin mai tarziu a fost gasit zacand intr-o balta de sange, cu gatul taiat. Se pare ca cei care l-au atacat faceau parte dintr-o grupare de elita, angajati de un personaj misterios. Cel care l-a razbunat pana la urma a fost… Steven Seagal.

Probabil ca v-ati dat seama pana acum ca intreaga poveste face parte din scenariul unui film. E vorba despre „Force Attack”, o productie realizata in 2006 in Romania, cu Seagal in rolul principal. Pe vremea aceea, Bendeac era inca student la actorie, insa talentul sau nu scapa neobservat de producatori, atunci cand mergea pe la castinguri.

Bendeac apare doar cateva minute, la inceputul acestui film. Rolul sau incepe frumos, cu o partida fierbinte de sex in masina cu o tanara si se termina prost, cu gatul taiat. Este probabil cel mai scurt rol pe care l-a avut Bendeac in viata lui si garantat, nimeni nu va rade atunci cand il va vedea. Totul dureaza fix un minut!

1pio2

Sursa: wowbiz.ro