Mihaela Radulescu va intra in ringul de la „Dansez pentru tine”! FOTO

7

Mihaela Radulescu va intra in ringul de la „Dansez pentru tine” de la ProTV, unde va dansa pentru un caz umanitar.

“Dansez pentru visul unui copil talentat, a carui poveste m-a chircit de durere… Asa cum mi se intampla de cate ori aud ca un copil striga de dorul mamei lui si ca se zbate in nevoi inimaginabile. Sper sa gasim impreuna o cale sa-l ajutam si daca de dansul meu depinde, atunci sa stiti ca voi dansa grozav, numai sa stiu ca acest copil va zambi fericit, in bratele mamei lui si ca familia lui va avea o viata mai buna”, a promis Mihaela.

Vedeta se pregateste cu sarguinta pentru momentul artistic de vineri seara alaturi de coregraful Bogdan Boanta. “E atata munca si e atat de greu sa ajungi sa dansezi onorabil, sa te sincronizezi cu partenerul, sa dansezi pe tocuri, sa uiti de tot ce te doare si sa nu te gandesti decat la ce ai de facut. Am o imensa admiratie pentru concurentii si coregrafii de la aceasta emisiune si abia acum realizez cu adevarat ce inseamna masinaria asta numita Dansez pentru tine”, a mai marturisit Mihaela.

“Din fotoliu, de-acasa, pare totul atat de simplu, dar aici, intrand in fiecare sala de repetitii si vazand concurentii, dansatorii si coregrafii epuizati de efort, dar continuand pana la ore tarzii din noapte sa repete, credeti-ma, mi-au dat lacrimile. Muncesc si eu, cot la cot cu ei, Bogdan ma ajuta enorm si ma chinuie pe masura, dar habar n-aveti cat imi place si cat iubesc ce fac…”, a dezvaluit vedeta.

Mihaela Radulescu danseaza pentru Sabin Cojocaru, de 14 ani, din Dorohoi. Pasionat de dans, Sabin a luat contact cu aceasta forma de arta pe cand avea doar cinci ani. A invatat singur miscari de dans care mai de care mai spectaculoase urmarindu-si la televizor artistii preferati, iar mai apoi a fost remarcat de un coregraf in cadrul unui eveniment.

Sursa: cancan.ro