Michelle Pfeiffer recunoaste ca a facut parte dintr-o secta!

7

Michelle Pfeiffer a recunoscut ca a facut parte dintr-o secta numita „respirationism” („Breatharianism”), ai carei membri cred ca oamenii pot trai fara mancare si apa.

„Erau obsedati de control. Nu locuiam cu ei (membrii sectei, n.r.), dar mergeam des la intalniri si imi spuneau de fiecare data ca trebuia sa vin mai des. Trebuia sa platesc de fiecare data cand veneam, ajunsesem secatuita din punct de vedere financiar”, a spus Michelle Pfeiffer, care s-a mutat la varsta de 20 de ani la Los Angeles.

Actrita si-a dat seama ca facea parte dintr-o secta in timp ce isi ajuta fostul sot, actorul Peter Horton, cu cercetarile pentru rolul sau dintr-un film despre Biserica Unificarii – o secta fondata de reverendul sud-coreean Sung Myung Moon.

„Stateam de vorba cu un fost membru al sectei Moon, care descria manipularea psihologica, si atunci mi-am dat seama”, a declarat Michelle Pfeiffer.

Adeptii sectei respirationiste cred ca nu au nevoie de mancare, hrana necesara organismului fiind oferita de lumina soarelui. Aceasta credinta a dus la moartea mai multor persoane si a fost criticata in toata lumea.

1lu2

Sursa: contactmusic.com