Michael Fassbender va juca in Razboiul Stelelor. Uite ce rol va avea!

11

Michael Fassbender ar putea face parte din distributia celui de-al saptelea film din franciza „Razboiul stelelor”, afirma presa hollywoodiana, potrivit careia personajele Luke Skywalker, Printesa Leia si Han Solo vor primi roluri mai consistente.

Potrivit dailymail.co.uk, Michael Fassbender, un talentat actor irlandezo-german, Hugo Weaving si Adam Driver – unul dintre actorii din serialul „Girls” – sunt cele mai recente nume asociate cu acest proiect cinematografic.

The Hollywood Reporter afirma ca J.J. Abrams, regizorul celui mai recent film din seria „Star Trek”, s-a intalnit cu Michael Fassbender, in varsta de 36 de ani, in luna decembrie, pentru a discuta despre acest rol. Pe de alta parte, doua surse au declarat pentru aceeasi publicatie ca Hugo Weaving, in varsta de 53 de ani, are mari sanse sa primeasca rolul Comandantului Imperial.

Presa hollywoodiana vehiculeaza o lista impresionanta de actori ale caror nume sunt asociate cu acest proiect cinematografic, iar J.J. Abrams s-ar fi intalnit si discutat deja cu Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Michael B. Jordan, Jack O’Connell, Alex Pettyfer si Saoirse Rona printre altii.

La inceputul acestei saptamani s-a zvonit ca Jesse Plemons, un star al serialului „Breaking Bad”, urmeaza sa se intalneasca cu Abrams pentru a discuta despre un rol care ii va permite sa joace in „Star Wars: Episode VII” si, posibil, in intreaga noua trilogie.

Se pare ca Jesse Plemons ar concura pentru rolul fiului lui Luke Skywalker, datorita asemanarii sale fizice cu actorul Mark Hamill.

Totodata, alte surse spun ca J.J. Abrams cauta o actrita in varsta de „20 si ceva de ani, care este ori de culoare ori de o rasa mixta”, intrucat personajul Obi-Wan Kenobi „ar fi avut o fiica sau o nepoata”.

Intre timp, fanii francizei „Razboiul stelelor” se vor bucura sa afle ca personajele Han Solo (jucat de Harrison Ford), Printesa Leia (jucata de Carrie Fisher) si Luke Skywalker (jucat de Mark Hamill) vor avea „roluri mai mari in acest film decat se credea initial”.

In prezent, Carrie Fisher are 57 de ani, Mark Hamill are 62 de ani, iar Harrison Ford a ajuns la varsta de 71 de ani.

Recent, scenaristul Michael Arndt a parasit acest proiect cinematografic, determinandu-i pe J.J. Abrams si pe Lawrence Kasdan, coscenaristul sau de la filmul „Intoarcerea lui Jedi/ Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi” (1983), sa scrie scenariul pentru noua pelicula.

Surse multiple au declarat pentru The Hollywood Reporter ca motivul plecarii acestuia a constat intr-o diferenta de opinii cu Abrams, iar Arndt, scenarist recompensat cu Oscar, ar fi preferat sa se concentreze asupra copiilor celor trei personaje principale – Han Solo, Printesa Leia si Luke Skywalker.

In schimb, J.J. Abrams ar fi preferat sa ofere celor trei personaje clasice „o iesire demna din scena”, cu noul film concentrandu-se asupra lui Han, Leia si Luke – si reducand importanta rolurilor copiilor acestora, care ar urma sa devina roluri secundare.

Copiii lor ar urma sa joace rolurile principale in „Star Wars: Episode VIII” si „Star Wars: Episode IX”.

Potrivit unor surse, George Lucas, creatorul francizei „Star Wars”, ar fi acceptat sa se implice in aceasta dezbatere, gratie rolului sau de consultant de creatie pentru urmatoarea franciza.

Urmatorul film din franciza „Razboiul stelelor/ Star Wars” va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015.

Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria „Star Wars”, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi in aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

Filmarile pentru noua pelicula, al carui titlu provizoriu este „Star Wars: Episode VII”, vor debuta in primavara anului 2014. Lungmetrajul va fi regizat de cineastul J.J. Abrams, devenit celebru dupa ce a regizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, „Star Trek”.

Franciza „Star Wars”, creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.