Michael Douglas surprins cu bagajele la usa la doua zile dupa ce Catherine Zeta-Jones a plecat de acasa

3

Nu a mai ramas nimic din barbatul fatal de odinioara. Michael Douglas, surprins intr-o ipostaza nevaforabila, care nu a fost deloc pe placul fanilor.

Dupa ce au stat despartiti pret de cateva luni, Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au mai dat o sansa de dragul copiilor  relatiei lor si s-au impacat. Se pare totusi ca lucrurile dintre cei doi nu sunt chiar roz, avand in vedere ca nu au mai fost surprinsi impreuna in ultimul timp, ci dimpotriva au iesit in oras separat din ce in ce mai des.

La doar cateva zile diferenta de momentul in care sotia si fiica lui au fost vazute singure pe aeroportul din New York, Michael Douglas a fost fotografiat de paparazzi pe acelasi aeroport, in timp ce se indrepta catre terminalul de plecari, fara a se cunoaste insa destinatia acestuia.

Imbracat lejer intr-o tinuta potrivita pentru astfel de deplasari, celebrul actor si-a facut loc in multime fara sa atraga atentia in mod deosebit, insa cei care l-au vazut, au observat faptul ca nu era deloc intr-o stare fizica sau psihica prea buna.

Vizibil afectat de o problema de natura profesionala sau personala, actorul era trist si ingandurat, insa verigheta nu ii lipsea de aceasta data de pe deget, amanunt observat imediat de paparazzii vigilenti, carora nu le scapa niciodata micile detalii care fac diferenta.