Meryl Davis are chip de inger, dar barbatii se sperie de ea. Vezi de ce!

15

Meryl Davis este una dintre cele mai apreciate sportive din Statele Unite ale Americii. Frumoasa la chip, femeia nu reuseste insa sa impresioneze la fel de tare in momentul in care apare in tinute ceva mai dezgolite.

Alaturi de partenerul ei, Charlie White, Davis a reusit sa obtina recordul de a face parte din cea mai longeviva echipa de dans pe gheata a Statelor Unite.

In plus, tot impreuna au reusit sa  castige primele titluri mondiale si Olimpice, iar actualmente au cel mai mare punctaj obtinut vreodata de o pereche, dupa prestatiile de la programul scurt, programul liber si scorul total combinat.

In plus, Meryl a semnat recent contract pentru a participa la unul dintre cele mai cunoscute show-uri de televiziune, „Dancing with the Stars”, unde va participa alaturi de dansatorul profesionist si campionul Maksim Chmerkovskiy, alaturi de care a fost surprinsa in public recent.

In imaginile realizate de paparazzi, femeia a marcat una dintre putinele aparitii mai dezgolite, mainile sale intens lucrate fiind complet expuse.

Daca in mod normal formele ei sunt acoperite cu tinutele de spectacol, de data aceasta ea a optat pentru un maiou alb si jeansi lejeri.

Cu un chip frumos, sportiva in varsta de 27 de ani nu i-a impresionat insa pe domni imbracata asa, acestia fiind intimidati de muschii ei frumos conturati si obtinuti dupa ani intregi de antrenamente.