Maruta si Andra se rasfata in lux in Israel. Uite la ce hotel stau!

5

Andra si Catalin Maruta au petrecut Craciunul in familie, acasa, la Bucuresti, dupa care si-au luat zborul catre Israel, intr-o mini-vacanta in care vor si munci.

In perioada 2-5 ianuarie, la Festivalul International “Din Romania cu dragoste!”, ce va avea loc la Israel, vor urca pe scena mai multe vedete din tara, printre care si Andra. Sotul ei, Catalin Maruta, va prezenta acest eveniment.

Artistii vor fi cazati la un hotel de lux de langa Marea Moarta, unde au conditii de cinci stele. Hotelul este situat pe malul Marii Moarte, este inconjurat de munti, ofera facilitate de spa unice, un bazin imens in aer liber, piscine interioare cu sulf, centru medical, patru restaurant, salon de infrumusetare. Toate camerele sunt cu vedere la Marea Moarta, asa ca peisajul este de vis. Mai mult, ei pot pleca in excursii in desert, pot vizita cetatea lui Irod pentru ca este in apropiere, sau pesterile unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. La fel de atractiva este si rezervatia naturala Ein Gedi. Astfel ca, sotii Maruta pot imbina utilul cu placutul.

Pe scena vor mai urca, alaturi de Andra, Aurel Moldoveanu, Nico, Angela Rusu, dar si de cumnatul Sandel, fratele Andrei.