Marturisire socanta a actritei Susan Sarandon. Nu o sa crezi asa ceva!

    2

    Actrita Susan Sarandon, premiata cu Oscar pentru rolul din „Culoarul mortii”, a declarat, miercuri, cand a fost invitata a emisiunii „Watch Happens Live”, gazduita de Andy Cohen, ca a venit drogata la aproape toate festivitatile de premiere, mai putin ceremoniile Oscar, conform accesshollywood.com.

    Rugata de Andy Cohen, prezentatorul show-ului „Watch Happens Live”, difuzat pe postul bravotv.com, sa numeasca un eveniment de la Hollywood unde a aparut sub influenta drogurilor, actrita, in varsta de 67 de ani, a declarat: „Doar unul? As spune ca aproape toate, cu exceptia Oscarurilor”.

    Actrita americana Susan Sarandon, nominalizata de cinci ori la premiul Oscar, a primit in aceasta distinctie in 1996, pentru rolul principal din „Culoarul mortii/ Dead Man Walking”. Susan Sarandon este, de asemenea, o sustinatoare a campaniilor pentru drepturile omului si a militat in ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actrita s-a opus in mod public, in 2003, campaniei militare americane din Irak.