Marioara Murarescu in stare critica. Lupta cu cancerul devine crancena

6

Starea de sanatate a Marioarei Murarescu, internata de trei luni in spital, parea sa se imbunatateasca in ultimele saptamani. Din pacate, vedeta TVR se simte din nou foarte rau, are dureri si i se administreaza morfina.

 

In ultimele trei luni, o tara intreaga i-a tinut pumnii Marioarei Murarescu, aflata in plina lupta, pentru a treia oara, cu o boala necrutatoare. Ca o adevarata luptatoare, Marioara Murarescu a suportat cu stoicism doua operatii complicate pe coloana si nenumarate tratamente cu citostatice.

In urma cu o luna, vestile venite de la spital erau foarte bune pentru realizatoarea emisiunii „Tezaur Folcloric” de la TVR, care parea ca a invins si de aceasta data boala. In ultima saptamana insa, starea Marioarei Murarescu s-a inrautatit, iar surse din anturajul acesteia ne-au marturisit ca vedeta are dureri mari si i se administreaza morfina.

Contactata telefonic de CANCAN.ro, „doamna folclorului romanesc” de abia a putut silabisi cateva cuvinte: „Nu ma mai sunati cateva zile, va rog frumos, ma simt foarte rau”, ne-a spus aceasta.

Sursa: cancan.ro