Marina Rosca a fost dansatoare la bara. Uite ce sexy arata!

34

Marianei Rosca i-a placut tot timpul viata! Tanara, originara din Iasi, a venit in Capitala in 2002 si s-a apucat de treaba. S-a angajat intr-un local de noapte si a inceput sa fie cunoscuta rapid printre clienti.

Surse din preajma blondinei sustin ca ea era foarte talentata ca dansatoare si multi barbati veneau acolo sa o vada numai pe ea. “Mariana si sora ei, Mihaela, s-au angajat la Sexy-Club, unul dintre cluburile de noapte celebre de la inceputul anilor 2000. Acolo, fetele erau animatoare si dansau demential la bara sau pe cuburile puse special pentru a capta atentia clientilor. Mariana era una dintre cele mai bune si mai frumoase tipe si, de aceea, atragea barbatii ca un magnet”, a povestit o persoana care a lucrat cu blonda lui Iri.

A fost vedeta la Sexy Club doar un anDupa un an insa, Marianei Rosca nu i-a mai convenit sa lucreze in clubul de noapte. Si-a dat demisia, la fel si sora ei, si au inceput sa lucreze pe cont propriu. Mihaela s-a bagat in afaceri necurate si a facut si puscarie, in timp ce “Iuhuuuu” a plecat in strainatate, sa isi testeze calitatile de balerina pe bani mai multi.