Mariana Moculescu, regina videochat-ului din Austria. Uite cum face show pe internet!

374

Mariana Moculescu avea nevoie de o schimbare in viata ei. Cu fostul sot se certa, nu avea un loc de munca pentru a se intretine, a fost la un pas sa fie data afara din casa, asa ca era nevoita sa ia o decizie urgenta. Astfel, bruneta s-a axat pe videochat.

De cateva luni de cand locuieste in Austria, acolo unde s-a angajat la videochat, Mariana Moculescu recunoaste ca viata ei s-a schimbat radical si in bine. Munceste in jur de 6-8 ore pe zi, iar in timpul liber citeste si invata limba.

“De cand sunt in Austria, viata mea s-a schimbat in bine si nu duc lipsa de nimic. O zi din viata mea… Ma trezesc dupa ora 12.00, beau cafeaua cu o prietena de pe facebook, apoi lucrez 6-8 ore facand videochat si nu-mi este rusine s-o spun. M-am reprofilat, imi plac femeile. Lunar, castig 1.800-2.000 de euro. Locuiesc intr-o garsoniera, nu cum s-a scris ca locuiesc intr-o vila de lux, si platesc cam 500 de euro lunar. Din primii bani castigati mi-am luat hainute si ceva incaltari. Strang bani pentru zile negre. Nu stiu cat o sa stau in Austria, dar o sa vin in Romania cat de curand, dupa ce trece perioada asta rece”, ne-a povestit Mariana.

Mai mult, bruneta a renuntat sa mearga la psiholog, nu mai are ganduri sa-si puna capat zilelor, asta pentru ca a vazut ca in viata ei au inceput sa se aranjeze lucrurile. “Nu am mai mers la psiholog, iau tot felul de medicamente, calmante pentru ca am momente cand intru in depresie. M-am lasat si de fumat. Am avut doua tentative de sinucidere. A doua a fost din cauza lui Cristi Marin (sa raspunda el la aceasta intrebare pentru ca stie din ce cauza). In prima tentativa, el a fost cel care m-a salvat. Eram gata, gata s-o fac . Acum am momente cand ma simt foarte singura. In viata nu pierdem prieteni, ci doar aflam care sunt cei adevarati”, a mai declarat Mariana pentru WOWbiz.ro.

Isi vede de viata ei in Austria, dar nu a uitat de fiica ei, Nidia, din Romania, probabil singura persoana care o face sa se gandeasca sa revina in tara. Fostul sot, Horia Moculescu, in niciun caz. “Vorbesc cu Nidia. Nu ne-am vazut… imi este foarte dor de ea. Regret ca m-am casatorit cu cel mai mare dusman al vietii mele, Horia Moculescu. Eu l-am blestemat pe Horia”, ne-a mai spus bruneta.