Mariana Bitang si Octavian Bellu au muncit o zi pentru un singur lucru

18

Mariana Bitang si Octavian Bellu si-au impodobit bradul de Craciun cu globuri aurii.

Mariana Bitang si Octavian Bellu au muncit o zi intreaga pentru a-si amenaja bradul de Craciun. Reputata antrenoare de gimnastica a dezvaluit pentru WOWbiz.ro ca a optat pentru globuri de culoare aurie care sa-i aduca aminte de culoarea medaliilor cucerite de-a lungul timpului cu gimnastele pe care le-a antrenat.

“Majoritatea globorilor le avem din anii trecuti, dar, in fiecare an, cumparam cateva noi. Este ca o traditie. In afara bradului pe care l-am impodobit in casa, am primit din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman un bradut mai mic, iar piese de rezistenta, ca sa zic asa, sta intr-o medalie pe care cei de la COSR au asezat-o acolo”, a precizat Mariana Bitang.

Dar cei doi antrenori nu si-au uitat elevele chiar daca s-au retras pentru o perioada scurta pana la clarificarea unor chestiuni de ordin organizatoric. “La fete deja a venit Mosul. Si pot sa va spuna ca a fost un Mos destul de incarcat. In Ajunul Craciunului probabil ca fetele se vor intalni personal cu Mos Craciun”, a adaugat Mariana Bitang care le pregateste acestora o surpriza.