Mariah Carey s-a ingrasat vertiginos. Uite cum arata acum!

2

Vremea artistei Mariah Carey a apus de mult timp, mai ales din punct de vedere vestimentar si estetic. Aparitiile cantaretei nu mai

Dupa ce cantareata a dezvaluit coperta noului album intitulat „Me. I Am Mariah … The Elusive Chanteuse,” ce va fi lansat la sfarsitul lunii mai, fanii acesteia au ramas muti de uimire cand au observat forma fizica de exceptie in care se afla aceasta.

Totusi, la putin timp dupa acest eveniment, admiratorii vedetei si-au dat seama ca imaginea cu care aceasta isi promoveaza noul album este doar rezultatul Photoshop-ului.

Artista in varsta de 44 de ani si-a facut aparitia in platoul emisiunii „The today show” intr-o rochie neagra extrem de stralucitoare, care s-a mulat pe formele ei voluptoase si i-a scos inevitabil in evidenta kilogramele in plus pe care le-a dobandit in ultima vreme.

Aceasta si-a completat look-ul cu o pereche de sandale negre cu toc inalt si cateva bijuterii scumpe, insa a lasat un gust amar din cauza parului neingrijit si a machiajului strident, care din cauza caldurii din platou, a disparut pe alocuri de pe fata cantaretei.