Mariah Carey da afara bonele pe banda rulanta! Uite de ce!

6

Mariah Carey a declarat, miercuri, in timpul unei emisiuni radiofonice difuzate de postul Power 105.6 FM, ca este o mama „implicata” si ca nu accepta sa se amestece nimeni in relatia pe care o are cu copiii sai, motiv pentru care concediaza frecvent bonele acestora.

„Din nefericire, trebuie sa apelez la ajutorul bonelor, dar sunt foarte implicata. Concediez bonele si urasc sa fac acest lucru, dar nu am de ales atunci cand acestea incearca sa se faca mai importante in mintea copiilor decat mine”, declarat Mariah Carey, care are doi copii, gemenii Moroccan si Monroe, cu actorul si cantaretul Nick Cannon, conform contactmusic.com.

Mariah Carey s-a casatorit cu cantaretul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii „America’s Got Talent”, in 2008. Gemenii lor s-au nascut in august 2011.

Mariah Carey, castigatoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul in anii ’90, prin lansarea unui album care ii poarta numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cantareata in Statele Unite ale Americii in anii ’90, iar albumele ei s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat in declin incepand cu anii 2000, cand a rupt legatura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerata una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop in 2005, cu albumul „The Emancipation of Mimi”, care a avut un imens succes. Albumul ei „E=MC2”, lansat in aprilie 2008, s-a vandut in peste 1,3 milioane de copii doar in Statele Unite si i-a oferit artistei americane sansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 in Billboard Hot 100, datorita piesei „Touch My Body”. Cu aceasta piesa, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley si a urcat pe a doua pozitie in clasamentul artistilor cu cele mai multe piese devenite No.1 in Billboard Hot 100, in ultimele decenii. Prima pozitie a acestui clasament este ocupata de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.