Maria Sharapova super sexy in costum de baie pe plaja. Uite pozele!

7

Pe terenul de tenis atrage atentia datorita profesionalismului de care da dovada, insa pe plaja formele ei perfect tonifiate au fost cele care i-au innebunit pe barbati.

Maria Sharapova nu a avut cel mai reusit an profesional, insa acest aspect nu a impiedicat-o sa plece intr-o mica vacanta in Cancun, unde se pare ca se relaxeaza si profita de vremea frumoasa alaturi de o buna prietena.

Recent, o echipa de paparazzi au surprins-o pe sportiva originara din Rusia in timp ce se bucura de temperaturile mari din Mexic.

Blonda in varsta de 26 de ani si-a aratat formele tonifiate intr-un costum de baie negru compus din doua piese, care i-a pus in valoare posteriorul generos, insa i-a scos in evidenta si unele aspecte cu care nu se mandreste neaparat.

Bustul aproape inexistent, pe care nu a mizat niciodata atunci cand a ales diverse tinute de gala, a fost imediat observat de fotografii, care au importalizat-o pe vedeta in diverse ipostaze, inclusiv in momentul in care a incercat sa-si aseze slipul si a lasat sa se vada mai mult decat si-ar fi dorit ea.