Maria Sharapova super sexy in costum de baie pe plaja. Uite pozele!

15

Pe terenul de tenis atrage atentia datorita profesionalismului de care da dovada, insa pe plaja formele ei perfect tonifiate au fost cele care i-au innebunit pe barbati.

Maria Sharapova nu a avut cel mai reusit an profesional, insa acest aspect nu a impiedicat-o sa plece intr-o mica vacanta in Cancun, unde se pare ca se relaxeaza si profita de vremea frumoasa alaturi de o buna prietena.

Recent, o echipa de paparazzi au surprins-o pe sportiva originara din Rusia in timp ce se bucura de temperaturile mari din Mexic.

Blonda in varsta de 26 de ani si-a aratat formele tonifiate intr-un costum de baie negru compus din doua piese, care i-a pus in valoare posteriorul generos, insa i-a scos in evidenta si unele aspecte cu care nu se mandreste neaparat.

Bustul aproape inexistent, pe care nu a mizat niciodata atunci cand a ales diverse tinute de gala, a fost imediat observat de fotografii, care au importalizat-o pe vedeta in diverse ipostaze, inclusiv in momentul in care a incercat sa-si aseze slipul si a lasat sa se vada mai mult decat si-ar fi dorit ea.