Marcel Prodan scapa de urmarirea penala dupa ce a fost acuzat ca a batut-o pe Alexandra Stan!

8

Marcel Prodan, impresarul acuzat de Alexandra Stan ca a batut-o a scapat de urmarirea penala, procurorii au decis neinceperea urmaririi penale, dupa ce dosarul sau a fost cercetat de DNA Constanta.

La jumatatea lunii iunie, Alexandra depunea o plangere penala la Parchetul Judecatoriei Constanta, in care il acuza pe impresarul sau, Marcel Prodan, de santaj, sustinand ca acesta a amenintat-o si a lovit-o, pentru a o determina sa renunte la pretentiile materiale solicitate in urma mai multor concerte.

Cum prejudiciul era mai mare de 10.000 de euro, dosarul a fost trimis la DNA Constanta. In urma cercetarilor, se pare ca procurorii au decis neinceperea urmaririi penale a impresarului, la baza acestei solutii stand si faptul ca partea vatamata nu a sustinut agresiunea cu un certificat medico-legal, dar si cu declaratii ferme.

In plus, se pare ca Alexandra si Prodan si-au negociat chiar si impacarea:

“Alexandra s-a speriat dupa ce Marcel s-a decis sa spuna partea lui de adevar. Printr-un intermediar, cei doi au convenit asupra unui pact de neagresiune verbala. In plus, Alexandra nu a dorit sa-si mai sustina plangerea, totodata primind si acordul de a canta piesele lui Prodan”, a marturisit o cunostinta comuna.

Sursa: libertatea.ro