Marcel Pavel a cazut la pat. Uite ce a patit!

5

Dupa ce a facut furori pe scena Salii Palatului in compania celebrei artiste Dulce Pontes, Marcel Pavel a fost invitat sa cante de Valentine’s Day intr-un select local din Capitala!

Din pacate, o gripa pacatoasa l-a pus pe artist la pat si, timp de cateva zile, nu a mai putut sa plece din casa! “Din cauza racelii, am fost nevoit sa renunt la cateva concerte importante! A trebuit sa imi revin si abia apoi sa imi reiau activitatea! Eu imi respect publicul si intotdeauna vreau sa ma prezint cat mai bine la spectacole! In starea in care eram nu as fi putut sa fiu la potentialul maxim, asa ca, am luat decizia sa refuz toate evenimentele la care am fost solicitat, inclusiv pe cele de Ziua Indragostitilor”, ne-a declarat Marcel Pavel!

Mai mult, cantaretul nu a tinut sa sarbatoreasca nici Valentine’s Day, desi era acasa, impreuna cu familia. “In general, sunt un sentimental, insa Ziua Indragostitilor nu am tinut-o niciodata! Sarbatoarea aceasta este una imprumutata de la americani, astfel ca, mai degraba, Dragobetele ma caracterizeaza”, a conchis Pavel!