Manelistul Adrian Minune muscat de un caine. Uite cum s-a intamplat!

12

Adrian Minune a fost la un pas sa ramana mutilat dupa ce a fost atacat de un caine maidanez

Adrian Minune avea doar patru ani cand a trecut pe langa tragedie. Din fericire, un gard l-a salvat atunci de la o tragedie, precum ceain care a murit Ionut Anghel (ucis de caini tot la patru ani)Degetul i-a fost smuls de caine

Intamplarea a avut loc in Stefanesti, la bunica lui Adrian. Interpretul se indrepta spre gradinita si din greseala a nimerit cu pantofii intr-o balta. Pentru ca nu voia sa se prezinte la gradintia cu incaltamintea plina de noroi, Adrian a cautat sa smulga un smoc de iarba, pentru a se sterge, moment in care, din spatele gardului a aparut un caine agresiv care l-a apucat de mana. Animalul pracitc i-a smuls degetul, care ulterior i-a fost recuperat de bunica lui, Niculina. Pentru ca nu exista spital in comuna, femeia a luat rivanol si apa distilata si i-a fixat degetul lui Adrian cu un bandaj. Ca prin minune, acesta s-a lipit la loc – ce-i drept, „recuperarea” a durat cativa ani, iar de atunci, Minune a ramas cu un deget stramb.

Din fericire pentru manelist, gardul de lemn a rezistat furiei patrupedului, pentru ca in caz contrar urmarile ar fi fost mult mai grave.