Manelistii au filmat un videoclip in fata la Colosseum. Aroganta a speriat turistii!

4

Daca in urma cu 2.000 de ani romanii se distrau pe cinste urmarind gladiatorii luptandu-se in celebrul Colosseum din Roma, astazi a venit randul manelistilor romani sa faca spectacol aici! Un video halucinant circula pe internet cu o formatie de lautari de la noi din tara care isi filmeaza asa-zisul videoclip oficial in fata acestui edificiu celebru in toata lumea!

In timp ce turisti din toata lumea vizitau celebrul Colosseum din capitala Italiei, Roma, cativa conationali de-ai nostri, lautari de meserie, isi filmau videoclipul “in liniste” fara ca nimeni sa-i deranjeze!

Celebrul amfiteatru roman este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din lume, iar prin acel loc trec zilnic mii de turisti, mai ales ca langa Colosseum se gasesc zeci de astfel de obiective, printre care  Arcul de Triumf din Roma (Arco di Constantino) si Forul Roman. Ei bine, toate acestea fac parte dintr-un fel de parc turistic.

Manelistii romani, insa, au dat niscaiva colorit mioritic zonei incarcate de istorie. In timp ce cantaretii filmau videoclipul, turistii se distrau de minune vazandu-i cum danseaza si canta!

Seful formatiei din acest videoclip este “Trandafir de la Roma” si este cunoscut in lumea manelistilor dupa ce la nunta lui a cantat Florin Salam iar mesenii au aruncat cu mii de euro!