Manelista Denisa a dezvaluit ca inca mai este virgina. Uite reactia fanilor!

17

Interpreta de muzica de petrecere are mare trecere la sexul puternic, mai ales de cand a marturisit la emisiunea WOWbiz ca este inca virgina.

Denisa Raducu este o raritate in showbiz. Artista in varsta de 24 de ani este foarte sexy, se imbraca provocator si are o multime de admiratori, dar sustine ca deocamdata nu a trait prima noapte de iubire. Blonda este virgina, dupa cum a declarat de curand la WOWbiz, cel mai tare show nocturn de divertisment, si nu se sfieste sa spuna ca, momentan, nu-si doreste sa aiba o relatie, concentrandu-se pe cariera muzicala.

Ei bine, dupa ce a devoalat ca este inca fecioara, s-a declansat o nebunie. Impresarul solistei nu mai este contactat telefonic doar pentru propuneri de spectacole, ci si de domni interesati sa se insoare cu Denisa.

Nu stiu ce se intampla, probabil ca e in aer „microbul” casniciei ca, de cand a inceput 2014, ma tot cer fanii in casatorie. In SUA, chiar in restaurantul lui Cristi Borcea mi-a facut aceasta propunere un domn mai in varsta, iar de cand m-am intors in tara, cererile s-au indesit. Mai mult, de cand am marturisit ca nu am avut inca parte de o noapte de dragoste, pe langa propuneri de concerte, curg in valuri cererile in casatorie. In primele zile am fost chiar socata, nu mi-a venit sa cred„, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro.Multi barbati ravnesc la trupul sexy al Denisei