Mama Natura a uitat de divort. Roxana Ionescu are un nou iubit!

14

Patron de club in Timisoara, barbatul care a convins-o pe Roxana sa-si dea din nou frau liber sentimentelor nu face… economie la afectiune. Paparazzii revistei Spy au fotografiat-o pe Mama Natura in compania noului iubit, intr-un elan de afectiune.

De un an si jumatate a avut nevoie Mama Natura ca sa treaca de la statutul de femeie divortata, la cel de iubita… rasfatata! Daca infidelitatile fostului sot, cu sora nasei de cununie, au tinut-o departe de orice complicatii amoroase, se pare ca Roxana a revenit la sentimente mai… bune!

Priviri cu subinteles, imbratisari fierbinti in vazul lumii, saruturi patimase… Cu gura pana la urechi si gesturi adolescentine, Mama Natura a aparut in lume alaturi de un barbat, pentru prima oara de la divort. Alesul e om de afaceri, are 32 de ani, il cheama Tinu si pare sa-i impartaseasca intru totul trairile… romantice, dezvaluie revista Spy!

 

Roxana Ionescu si-a surprins iubitul cu un gest de afectiune in mijlocul strazii.

Roxana Ionescu si-a surprins iubitul cu un gest de afectiune in mijlocul strazii.

Roxana isi copleseste iubitul cu gesturi tandre si sarutari.

Fara sa priveasca in jur, indragostitii au ochi doar unul pentru celalalt. Este deja seara si urmeaza sa iasa in oras. Preludiul incepe inca din masina. La un semafor, Roxana face cateva miscari de dans si profita de spatiul intim, ca sa se lipeasca de iubitul ei, in timp ce el ii arata ceva pe mobil.

Odata ajunsi in Centrul Istoric, Roxana si Tinu sunt la fel de… afectuosi unul cu celalalt, in gerul de afara. Probabil s-au incins de-a binelea in cele doua ore pe care le-au petrecut intr-un pub.

Si la iesire, dragostea pare sa ii tina de cald Roxanei. Chiar daca afara sunt minus 15 grade, sta cu geaca descheieta, insa are grija ca Tinu sa nu raceasca.

Indragostiti peste masura, Roxana Ionescu si iubitul ei se imbratiseaza cu pasiune de fiecare data cand au ocazia.

Indragostiti peste masura, Roxana Ionescu si iubitul ei se imbratiseaza cu pasiune de fiecare data cand au ocazia.

Noaptea si-au continuat-o pe drumul ce duce la casa Roxanei, iar seara urmatoare i-a gasit tot impreuna. De data aceasta, indragostitii ies de mana la mall. Niciun film nu pare sa fie potrivit pentru o intalnire romantica, insa Mama Natura si iubitul se descurca de minune: isi deruleaza propriul scenariu siropos.

Dupa doar doua luni de relatie cu timisoreanul Tinu, Roxana pare sa fi uitat definitiv perioada de singuratate pe care traversat-o dupa divortul de Laurentiu Gheorghe. Despre barbatul care i-a fost sot timp de sase ani, revista Ciao a dezvaluit ca ar fi inselat-o pe Mama Natura, inca din 2008, cu sora nasei lor de cununie.

Chiar daca dupa divort au facut tot posibilul ca drumurile sa nu li se mai intersecteze, Roxana a dat nas in nas intr-o cafenea cu fostul sot si femeia despre care s-a scris ca i-a fost amanta acestuia inca din al doilea an de casnicie. S-au purtat… de parca nici nu s-ar cunoaste.
De altfel, dupa divort, Roxana a preferat singuratatea, in asteptarea unui barbat de care sa se indragosteasca din nou.

Mai multe fotografii si detalii gasiti in cel mai nou numar al revistei SPY