Madonna, cea mai bine platita VEDETA din 2013!

9

Madonna este cea mai bine platita vedeta din 2013, cu un castig de 125 milioane de dolari, conform topului revistei Forbes.

Intre iunie 2012 si iunie 2013, „Material Girl” a obtinut venituri de 125 milioane de dolari, in cea mai mare parte din incasarile turneului MDNA, care a inregistrat un profit brut de 305 milioane de dolari, dar si din articolele promotionale vandute la concerte, o colectie de haine si din parfumuri.

Ea a devenit astfel cel mai bine platit muzician al anului, depasind cantareti precum Lady Gaga, situata pe locul al doilea, cu 80 de milioane de dolari, si trupa Bon Jovi, care ocupa locul al treilea cu 79 de milioane de dolari.

Considerata „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numita si „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Sursa: mediafax.ro