Madalina Ghenea a venit din nou in Romania. Uite ce face aici!

4

Madalina Ghenea se afla in Romania saptamana aceasta pentru promovarea filmului “Dom Hemingway”, o productie tipic britanica, plina de umor, adrenalina si actiune.

Comedia neagra “Dom Hemingway” a fost lansata in premiera mondiala la Festivalul de Film de la Toronto, unde a primit deja recenzii foarte bune.
Partenerul de platou al Madalinei Ghenea este Jude Law, in rolul protagonistului, Dom Hemingway, un faimos spargator de seifuri din Londra. Dupa roluri in importante productii italiene de mare public, actrita isi face acum debutul la Hollywood.

Cei doi au parte de o aventura plina de probleme in filmul regizat de Richard Shepard. Un spargator de seifuri (Jude Law) este eliberat dupa 12 ani de puscarie si pleaca in Franta dupa seful lui, de la care vrea sa recupereze banii ce i se cuvin.

 

Comparata de presa internationala cu Sophia Loren, Madalina Ghenea se afla cu acest rol la primul ei film la Hollywood dupa ce in ultimii ani a jucat in cateva filme italiene. Cariera sa, in domeniul modei, a inceput pe cand avea doar 15 ani cand a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni, urmand sa participe la prezentari de moda din toata lumea, Romania, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franta sau Spania si sa colaboreze cu branduri renumite. In anul 2010 debuteaza in televiziune ca participanta la popularul concurs Ballando con le stele, difuzat de postul TV Rai Uno-Italia.

 

Madalina Ghenea va fi gazda avanpremierei de gala a filmului din 22 noiembrie. Filmul este distribuit in Romania de Ro Image 2000 si Prorom, iar premiera pe marile ecrane va avea loc pe 29 noiembrie.