Lovitura dura pentru Carmen Negoita. Uite ce a facut fostul sot!

16

Ionut Negoita s-a casatorit, sambata, in mare secret, cu Adina, logodnica lui! Tanara este insarcinata, iar omul de afaceri a dorit sa mearga in fata Ofiterului Starii Civile inainte ca ea sa aduca pe lume copilul.

Fashionista Carmen Negoita are motive de suparare! Fostul ei sot a considerat ca este timpul sa ia viata de la capat si s-a insurat cu iubita lui, semn ca nu il mai intereseaza deloc vechea dragoste.

Ionut Negoita si AdinaAdina mai are putin pana aduce pe lume un copilSurse din preajma omului de afaceri sustin ca el s-a casatorit, weekendul trecut, fara sa faca mare tam-tam! “ Dupa ce fratele lui, Robert, a decis ca este momentul pentru o noua casnicie, Ionut Negoita a cerut-o si el de sotie pe Adina. Tanara a acceptat imediat, mai ales ca este insarcinata si, peste putin timp, ii va darui un copil. Asa ca, sambata, cei doi s-au cununat civil, iar, seara, au dat o petrecere doar cu apropiatii la hotelul sau din Vitan. E adevarat ca s-au strans in jur de o suta de persoane, dar ambii au familii numeroase si au dorit sa ii aiba alaturi pe toti cei dragi”, a povestit un apropiat al cunoscutului om de afaceri pentru WOWbiz.ro.

Ionut Negoita a mai fost casatorit, timp de 11 ani, cu Carmen Negoita si impreuna au doi copii.