Loredana Chivu nu mai are nicio rusine. S-a pozat GOALA pe o chiuveta!

43

Loredana Chivu este, fara doar si poate, una dintre cele mai generoase vedete din showbiz-ul nostru. Dovada este ultima fotografie a focoasei asistente TV, postata vineri pe contul ei de Facebook.

Fericita ca a intrat in weekend, Loredana a facut ceea ce stie mai bine: s-a dezbracat si si-a facut o poza „selfie”, in chiloti, cocotata pe chiuveta din baie.

Loredana si-a lasat din nou fanii cu gura cascata

Loredana si-a lasat din nou fanii cu gura cascata

Dupa cum era de asteptat, fanii au reactionat imediat. „Ce buci faine ai!„, „Smecher fund mai ai„, „Merge si pe la spate, asa„, „Loredano, nu-i frumos sa te urci cu fundul pe masa” – au comentat prietenii virtuali.

Buna prietena si colega a Loredanei, Ana Maria Mocanu, a observat cu totul altceva. „Paharul de vin e suspect acolo”, a scris roscata. „Un pahar de vin e recomandat de doctor, ai uitat? lasa ca tu ai baut 2 pahare sa fii mai sanatoasa si mai frumoasa!!„, i-a raspuns Loredana.

A fost disputata de interlopi intr-un local

La sfarsitul lunii martie, Loredana se afla intr-un local de manele din Capitala, cand a fost abordata de un barbat din clanul “Sportivilor”. Blondina a incercat sa il refuze, insa nu a putut sa scape de el pana cand nu i-a sarit in ajutor un alt admirator, si el membru al unui clan celebru. Martorii sustin ca focoasa blonda s-a speriat foarte tare din cauza acestui incident.sursa: cancan.ro