Lora isi inebuneste fanii. Ia uite ce poza si-a pus pe net!

9

Lora si-a rasfatat admiratorii virtuali cu o imagine pe care acestia nu o vor uita prea curand. Cum arata frumoasa cantareata intr-un costum de baie ametitor de sexy.

Lora, una dintre cele mai iubite si apreciate artiste ale Romaniei, mentine permanent legatura cu fanii ei prin intermediul retelelor de socializare si ori de cate ori are ocazia, ii rasfata cu imagini surprinse atat in timpul concertelor sau emisiunilor la care participa, cat si in cadrul evenimentelor din viata privata.

Recent, cantareata a publicat o fotografie realizata pe o plaja, in care aceasta apare intr-un costum de baie negru, extrem de sexy, care i-a scos in evidenta atuurile fizice de invidiat.

„Eu m-am trezit aici…sau inca visez.” a fost titlul atribuit de artista imaginii care a dat startul miilor de like-uri si sutelor de comentarii, care mai de care mai coplesitoare.

„Foarte frumoasa”, „Superba”  sau „Lora, esti cea mai tare”, sunt doar cateva dintre sutele de mesaje cu care fanii artistei au incercat sa ajunga la sufletul ei si sa o impresioneze pe aceasta cu declaratii indraznete sau pur si simplu sincere.