Lisa Hochstein cu fata plina de sange. Imagini ingrozitoare!

5

Lisa Hochstein a devenit celebra dupa ce s-a casatorit cu un cunoscut chirurg estetician din California si a „prins” un loc un reality show-ul „Real Housewives of Beverly Hills”, care surprinde viata de zi cu zi a casnicelor bogate si rasfatate din zona L.A-ului.

Lisa nu are vreo calitate speciala in afara de aceea de a fi sotia unui medic estetician cunoscut si apreciat. Acest lucru nu o impiedica insa sa fie extrem de activa pe retelele de socializare si sa incerce sa atraga atentia asupra sa cu orice ocazie.

Dimpotriva! Cea mai recenta tentativa de a-i determina pe ziaristi sa scrie despre ea a avut un succes teribil si asta deoarece diva de reality show s-a lasat fotografiata cu sange pe fata, in cadrul unui procedeu bizar de rejuvenare a tenului.

Din dorinta de a promova business-ul sotului ei, Lisa a decis sa se pozeze in timp ce i se aplica un tratament cu sange si alte substante active care favorizeaza producerea colagenului si regenereaza tesutul pielii.

Femeia le-a promis chiar admiratorilor ca daca transmit mai departe colajul dezgustator cu ea si ii scriu numele in sectiunea de descriere, vor primi o reducere la cabinetul sotului si vor putea, la randul lor, sa-si revigoreze tenul.

Cu toate ca interventia pare dureroasa si extrem de ciudata, Lisa nu este prima vedeta care apeleaza la aceasta tehnica pentru a impulsiona regenerarea celulelor. Kim Kardashian a fost prima care a acceptat sa se lase filmata in timp ce era supusa la procedura bizara.

Mai exact, din dorinta de a fi mereu tanara si frumoasa, ea a fost covinsa sa testeze metoda in care specialistii iau mai intai sange din brat, apoi il injecteaza in fata prin intermediul a 9 ace mici.