Leonardo DiCaprio isi face de cap pe plaja cu ingerasul Victoria’s Secret

6

Este unul dintre cei mai vanati burlaci de la Hollywood, printre fostele sale iubite numarandu-se si unele dintre cele mai frumoase fotomodele din lume, anunta perfecte.ro.

Dupa rolul din Titanic, Leonardo DiCaprio a devenit in ochii femeilor de pretutindeni unul dintre simbolurile frumusetii, acesta reusind sa franga inimile celor mai cunoscute vedete de la Hollywood.

Prin patul actorului au trecut femei ca Gisele Bundcher, unul dintre supermodelel lumii.

Momentan, actorul se bucura de compania lui Toni Garrn, ingerasul Victoria’s Secret.

Acesta si-a dus iubita intr-o vacanta in Bora Bora, unde si-au petrecut timpul impreuna ca doi tineri indragostit.

Cuplul a fost fotografiat in ipostaze intime in timp ce isi saruta pasional iubita, in varsta de doar 21 de ani.

Potrivit Daily Mail, actorul ar fi declarat recent ca se simte bine alaturi de aceasta. Intrebat daca se va casatorii in curand, Leonardo a declarat ca va face marele pas cand va simti ca este cazul.

„Voi lasa sa se intample totul in mod natural. Asta este singurul mod in care actionez, asa cum simt. Cand se va intampla, se va intampla.”

Actorul ramane unul dintre cei mai mare petrecareti de la Hollywood, desi nu a fost niciodata tentat sa consume droguri.

Acesta sustine ca perioada copilariei sale a avut un rol important in decizia de a nu consuma niciodata substante ilegale, acesta crescand intr-un cartier in care astfel de tranzactii se faceau la coltul strazii.

„De fiecare data cand ma duceam la magazinul din coltul strazii erau consumatori care prizau sau imi ofereau droguri, desi aveam doar 4 sau 5 ani.”