Lena din ”Girls” s-a ingrasat incredibil de tare. Pozele astea nu o sa iti placa!

10

Nu multe femei indraznesc sa poarte pantaloni minusculi in public, mai ales cand considera ca dimensiunile lor nu se aseamana cu ale modelelor din revistele de specialitate. Pentru ea, formele voluptuoase nu sunt insa o problema.

Uitandu-ne la televizor si frunzarind paginile revistelor glossy, ne-am obisnuit sa vedem aceleasi trasaturi: vedete inalte, slabe, cu talii minuscule si sani generosi, cu trasaturi ale fetei perfect simetrice si dinti mai albi decat portelanul. Rar, printre frumusetile standardizate, se strecoara si femei normale.

Sunt grasute, au dinti inegali si nu se incadreaza in niciun tipar de frumusete. Au pieptul plat, coafuri bizare si au mizat pe altceva in afara de aspectul fizic pentru a-si face un nume la Hollywood. Si au reusit! Desi nu seamana cu nimeni alticneva din industrie si nici nu sunt perfecte, cateva vedete s-au bazat pe naturaletea lor si iata ca astazi milioane de oameni stiu cine sunt si le admira reusitele.

La 27 de ani, Lena, cea care a indraznit sa poarte pantaloni minuscului chiar daca nu se incadreaza in tiparele 90-60-90,  este producatoarea si scenarista propriului serial, regizeaza filme, a fost nominalizata pentru premiile Emmy si are doua Globuri de Aur pentru „Girls”.

La 27 de ani a fost prima femeie care a primit un premiu Guild pentru munca de regizor pe care a facut-o in serialul HBO in care si joaca si a fost inclusa in lista celor mai influente persoane din lume de revista Time.

Lena incearca sa incurajeze femeile de toate varstele si formele sa aiba incredere in aspectul lor fizic, si da chiar ea startul acestei increderi de sine purtand articole vetsimentare ca ii alsa imperfectiunile la vedere: