Le mai stiti pe fetele de la TATU? Iata cum arata acum! (VIDEO)

7

La doar o saptamana dupoa prestatia de la deschiderea olimpiadei de iarna de la Sochi, fetele de la TATU s-au despartit din nou.

Chiar daca presa a anuntat o revenire a celor doua rusoaice, un nou single si un nou turneu, Lena si-a anuntat fanii printr-un mesaj pe youtube ca reunirea trupei nu va mai avea loc.

„Salutari! Din pacate, am cateva vesti proaste pentru voi. Probabil ca ati auzit de promo-ul facut turneului ce ar fi trebuit sa aiba loc in Slovacia si Republica Ceha. Astazi, toate evenimentele t.A.T.u au fost anulate.”

Se pare ca cele doua, care la un moment dat ar fi avut si o relatie, nu mai pot colabora.

Potrivit Idolator. com, Lena sustine ca Julia ar fi amenintat-o ca o va da inlocui cu o alta tipa roscata si creata daca nu va fi de acord cu toate cerintele sale.

„In afara de acest lucru, am fost amenintata cu faptul ca Julia si-ar putea folosi contactele sale din cadrul postului de televiziune 1 din Rusia, pentru a-mi stopa proiectul personal in aceasta tara.”

Daca Lena pare preocupata de o noua cariera in muzica, Julia pare preocupata de noua sa linie de pantofi. Fosta componenta t.A.T.u si-a lansat noua colectie in urma cu doar cateva zile.

TATU