Laura Cosoi a iesit in public cu nou ei iubit. Uite-i impreuna!

18

Laura Cosoi a lansat pe 5 martie prima ei carte de bucate, volumul „Ramai la masa? Retete de suflet pentru cei dragi”. Acesta este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate retete sanatoase pe care Laura Cosoi le indrageste.

„Exista momente in viata cand timpul merita sa se opreasca in loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele, asa ca am adunat in aceasta carte retete sanatoase si gustoase pe care eu le gatesc pentru familia si prietenii mei”,  a spus Laura Cosoi, care a participat acum cateva luni si in show-ul culinar MasterChef – Proba celebritatii.

Cunoscuta actrita si vedeta TV apreciata pentru stilul de viata echilibrat bazat pe o alimentatie sanatoasa, dans si sport, doreste sa impartaseasca publicului pasiunea sa pentru gatit si trucurile personale care fac ca fiecare zi sa fie frumoasa si sanatoasa.

La evenimentul de lansare a cartii, Laura a fost insotita de cele mai importante persoane din viata ei, prietene apropiate, mama si sora, alaturi de care s-a fotografiat, dar si de chef Catalin Scarlatescu.

Vedeta a aparut si alaturi de iubitul ei, asa cum nu des apar impreuna: imbratisati, in fata fotografilor.