Lady Gaga s-a dezbracat complet pe scena in timpul unui concert in Florida (FOTO)

8

Lady Gaga nu mai este un personaj surpriza pentru nimeni, avand in vedere stilul vestimentar versatil si indraznet, dar si atitudinea nonconformista pe care o afiseaza in fiecare moment al vietii.

Recent insa, cantareata a reusit cu adevarat sa socheze, cand a luat decizia de a ramane complet goala in timpul unui concert.

Aflata intr-un turneu muzical, artista a sustinut in urma cu doua zile un concert incendiar in Florida, moment in care fanii ei au vazut-o pe vedeta lor preferata in toata splendoarea.

In clipa in care Lady Gaga a hotarat sa-si schimbe tinuta extravaganta, aceasta nu s-a mai retras in culise, ci si-a chemat oamenii din echipa pe scena.

Acestia au dezbracat-o complet pe vedeta, spre surprinderea admiratorilor ei, care totusi nu se asteptau la un asemenea gest, desi cantareata este considerata una dintre cele mai controversate artiste ale momentului.

Lady Gaga si-a afisat astfel  fara niciun fel de probleme, atat formele voluptoase, cat si nenumaratele tatuaje care si-au gasit loc in decursul timpului pe corpul ei.