Kylie Minogue prinsa intr-un scandal imens in Australia

5

Kylie Minogue s-a intors dupa 25 de ani pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente australiene, dar prestatia acesteia i-a facut pe fani sa creada ca era mai bine daca refuza invitatia.

Artista in varsta de 45 de ani a urcat pe scena galei organizate de televiziunea nationala australiana pentru a canta cel mai recent single al sau „I Was Gonna Cancel”, insa prestatia sa a lasat de dorit.

Cantareata a fost acuzata ca ar fi facut playback si mai mult de atat, fanii s-au plans ca aceasta ar fi dat gres si in cazul coregrafiei.

Fanii s-au folosit de Twitter pentru a-si face cunoscuta dezamagirea si au publicat nenumarate mesaje de dojenire a artistei.

Lisa Wilkinson a scris pe contul sau de Twitter ca prestatia lui Kylie nu putea fi mai jenanta de atat, fiind playback. Nu este singura fana care pune la indoiala daca artista a cantat sau nu live, aceasta dansand energic pe scena intr-o tinuta extrem de sexy.

Prestatia lui Kylie a fost pusa la indoiala si de cativa colegi din industria de divertisment, unul dintre judecatorii de la „Dancing with the Stars” sustinand ca nu a fost cea mai buna idee sa mimeze, in loc sa cante.

Sunt si vedete care s-au bucurat de faptul ca artista australiana a urcat pe scena Logie Awards. Actrita din Love Child, Jessica Marais, s-a declarat incantata de prestatia lui Kylie, fiind una dintre artistele sale preferate.