Kristen Stewart surprinsa nemachiata si nepieptanata. Iti mai place de ea?

69

De cand nu mai e nevoita sa arate bine pentru aparitii media si promovarea de filme, Kristen a redevenit fidela stilului androgin si neglijent cu care ne-a obisnuit.

Duminica, starul din „Twilight” a sosit pe aeroportul LAX din Los Angeles cu o prietena, pentru a se imbarca intr-un zbor catre Paris.

Cum era de asteptat, paparazzi au asteptat-o la terminalul de plecari si au suprins-o intr-o ipostaza nu tocmai flatanta. Fidela stilului casual-neglijent, actrita a purtat o pereche de skinny jeans gri, o pereche de tenisi Converse si o bluza gri.

Parul lui Kristen parea ca are nevoie disperata de un pieptene, dar vedeta a preferat sa si-l acopere cu o caciula neagra in loc sa si-l aranjeze. Din nefericire pentru ea, accesoriul capilar nu a putut compensa pentru look-ul dezordonat al parului.

Nelipsiti au fost, bineinteles, ochelarii de soare negri, care i-au protejat ochii actritei de bliturile aparatelor de fotografiat.Tot cum ne-a obisnuit, Kristen n-a purtat deloc machiaj, tenul ei aratand curat si sanatos.

Actrita a recunoscut, de altfel, intr-un interviu recent: „Nu port mult machiaj. Mereu ma straduiesc sa arat ca si cum m-as fi trezit acum o ora”, a declarat ea pentru revista „The Cut”. „Stii cum arat cand esti trezit proaspat din somn? Cand ai fata un pic umflata dar arati bine? Asta imi place. Imi plac oamenii care arata de parca nu s-ar stradui”, a incheiat ea.