Keseru prins cu amanta de catre sotie. Stelistul a fost dat afara din casa!

28

Atacantul campioanei Steaua, Claudiu Keseru, a fost surprins de fotoreporter in timpul unei intalniri fierbinti cu o blonda, conform click.ro.

Scandalul in care s-a lasat implicat are un final nefericit pentru atacantul campioanei. Sotia lui Claudiu Keseru a aflat din presa despre relatia extraconjucala pe care o avea partenerul sau de viata si a reactionat imediat.

Conform Cancan, care citeaza surse apropiate cuplului, Laura Keseru a fost siderata la aflarea vestii si l-a bagat pe fotbalist in sedinta. Se pare ca tonul folosit in discutie a fost unul extrem de dur, iar deznodamintul e unul trist pentru Claudiu. Acesta a fost efectiv dat afara din casa de nevasta si, dupa ce dialogul dintre cei doi s-a consumat, Keseru si-a luat citeva haine si a plecat din apartamentul conjugal.

Golgheter la fotbal, dar si in viata particulara! Atacantul Stelei, Claudiu Keseru, reuseste sa jongleze cu femeile din viata lui asa cum face cu mingea pe terenul de joc. Sportivul in varsta de 27 de ani a fost prins in ofsaid de fotoreporterii Click!: si-a dat intalnire cu o femeie – alta decat sotia sa – in “boscheti”, iar imaginile sunt mai mult decat graitoare.
Claudiu Keseru avea imaginea unui fotbalist atipic. Nu iesea in evidenta cu nimic in afara de ceea ce facea pe teren, n-a fost implicat in scandaluri, nu are o viata de noapte la fel de atractiva ca a altor jucatori si nici nu a fost surprins calcand stramb.

Laura si Claudiu au fost la cumparaturi in urma cu cateva zile, pozand intr-un cuplu fericit
1
sta pana de curand, pentru ca fotbalistul a comis-o serios, iar noi avem dovada! Insurat din 2012 cu Laura,cea despre care spunea ca este “femeia vietii lui”, atacantul Stelei a reusit sa o faca lata! Keseru, campion in acest sezon cu Steaua, si-a dat intalnire cu o tanara intr-un loc public, dar ferit totusi de ochii curiosilor.

Dupa ce s-a urcat in masina amantei, Claudiu a sarutat-o cu foc.
5
Momentele de tandrete s-au repetat, cei doi parand foarte incinsi.
5 (1)
Keseru a avut grija sa nu cumva sa existe vreun fir de par blond pe hainele sale.
5 (4)
Fotbalistul a ajuns primul la destinatie, si-a parcat masina si a verificat zece minute zona, pentru a fi sigur ca nu are parte de “spectatori”. La scurt timp a ajuns si blonda pe care o astepta. Claudiu s-a urcat in masina fetei si, surpriza! Dupa cateva minute a inceput sa o sarute pasional. Si a sarutat-o, si a sarutat-o, pana cand lucrurile s-au incins la maximum. Dintr-odata, fata s-a aplecat si a disparut din raza vizuala a fotoreporterilor.

Dupa aproximativ o ora, atacantul s-a dat jos din masina si si-a aranjat pantalonii
5 (2)
A durat cateva minute pana cand blondina si-a ridicat capul si si-a reluat locul pe scaunul soferului, intr-o pozitie fireasca. A urmat iar o repriza de sarutari, apoi lucrurile s-au mai linistit si cei doi au trecut de la fapte la vorbe.

Au discutat pret de aproape o ora, apoi Claudiu s-a dat jos din masina si, tacticos, si-a aranjat pantalonii si si-a verificat atent tricoul, ca nu cumva vreun fir de par blond sa-l dea de gol in fata sotiei. Si-a luat la revedere de la amanta care i-a oferit momente de placere si a plecat spre casa.