Kate Moss in costum de baie. Nu o sa iti placa pozele astea!

8

In timp ce alte foste manechine arata senzational si la 50 de ani, Kate Moss si-a dezamagit admiratorii din cauza fizicului care lasa de dorit.

Daca odata Kate Moss era cea care atragea toate privirile in momentul in care defila pe podiumurile de moda si prezenta ultimele colectii ale celor mai cunoscuti designeri internationali, astazi celebrul fotomodel isi afiseaza cu nonsalanta urmele nefericite pe care timpul le-a lasat pe corpul ei.

Vedeta a fost surprinsa de paparazzi in Brazilia, unde se pare ca se bucura de o vacanta exotica si luxoasa, avand in vedere ca este cazata la un hotel de cinci stele localizat intr-una din zonele exclusiviste din Rio de Janeiro.

Imbracata sumar intr-un costum de baie gri, la care a asortat o pereche de ochelari de soare, Kate Moss a fost fotografiata in timp ce savura privelistea de vis de la balconul camerei de hotel, vorbea la telefon si fuma, insa detaliul care a atras atentia in mod deosebit a fost fara indoiala corpul ei.

 

Odata adorata datorita fizicului ei de invidiat, fostul fotomodel in varsta de 40 de ani nu a mai surprins placut de aceasta data, ci dimpotriva si-a etalat fara probleme colaceii de pe burta si celulita si vergeturile de pe picioare, spre dezamagirea fanilor ei.