Kate Middleton in tinute elegante si sexy. Regina Angliei s-a enervat! (GALERIE FOTO)

225

Adio rochii mini si fuste scurte! Regina Elisabeta a Angliei este nemultumita de alegerile vestimentare ale Ducesei de Cambridge si vrea sa intervina personal in schimbarea de stil a lui Kate.

Corespondentul Casei Regale pentru Daily Mail, Katie Nicholl, a dezvaluit ca Regina Mama a avut un cuvant important de spus in ceea ce priveste garderoba pe care sotia Printului William o va adopta, pe termen scurt, in turneul regal din Australia, dar si pe termen lung, la aparitiile publice pe care le va onora.

De acum inainte, Kate va purta articole vestimentare cu tiv mai lung, bijuterii din colectia personala a Reginei, precum si tiara pe carea aceasta i-a oferit-o imediat dupa nasterea Printului George.

Potrivit corespondentului regal, desi la prima vedere alegerea hainelor potrivite pentru Kate poate parea una simpla, in spatele aparitiilor ei impecabile stau ore intregi de munca in care stilistii aleg tinutele ideale.

Pentru a se asigura ca Ducesa etaleaza aerul regal al Dianei, Regina i-a imprumutat-o pe stilista ei personala, iar Kate si-a contactat deja designerii preferati (Alexander McQueen, Alice Temperely si Angela Kelly) pentru a-i face tinute pe comanda.

In varsta de 32 de ani, Kate va schimba cel putin 4 rochii pe zi de-a lungul turului de 3 saptamani din Australia.

Dorinta Reginei e ca Ducesa sa emane acelasi aer regal ca al Printesei Diana si o incurajeaza ca de acum inainte sa poarte articole si accesorii mai pretioase.